Tuesday, September 25, 2018

SmartHeat

Bedre og billigere varme i Hvidbjerg

Bedre og billigere varme i Hvidbjerg

 
 

Bedre og billigere varme i Hvidbjerg

I SUNTHERM arbejder vi på højtryk og er i fuld gang med at installere varmeanlæg i Hvidbjerg. Læs mere om det og hvordan du kommer med nedenfor.

Fælles varmeforsyning i Hvidbjerg
Etablering af den fælles varmeforsyning i Hvidbjerg er i fuld gang, og der installeres SUNTHERM varmeanlæg på livet løs. Se et lille udsnit af kundernes installationer nedenfor. Pt. er ni varmeanlæg installeret, som allerede nu leverer bedre og billigere varme til de allerførste kunder. Vi forventer, at en endnu større anddel af anlæggene allerede vil være installeret ved udgangen 2018. Og der er stadig få pladser tilbage. Se hvordan du kommer med nedenfor.
Få skiftet dit olie- eller pillefyr med et SUNTHERM varmesystem til en yderst favorabel pris. Ring til os på 97 566 166 eller send en mail til info@suntherm.dk.

KONTAKT OS OG HØR MERETilbuddet forudsætter deltagelse i projektet ”Fælles varmeforsyning i Hvidbjerg” og gælder, så længe der er ledige pladser.
En typisk installation
Det er ganske smertefrit at få installeret et SUNTHERM varmeanlæg. Markeringen med gul viser de enkelte enheder 1) En centralvarmeunit installeres der, hvor dit fyr står i dag. 2) Varmebatteriet placeres på gulvet i dit fyrrum, udhus eller garage sammen med en eltavle, der monteres på væggen. 3) Varmepumpen placeres udenfor, i umiddelbar nærhed af centralvarmetilslutningen.Vil du vide mere?
Ønsker du at høre om, hvordan du kan komme med, eller har du spørgsmål til projektet? - så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 566 166 eller info@suntherm.dk.